MayaHealth - Centar dobrih navika

Pozovi danas na:

060/402-61-92

Kvantna medicina

Kvantna medicina – medicina budućnosti

Šta je kvantna medicina?

Kvantna medicina je grana integrativne medicine, koja se u Srbiji primenjuje više od 15 godina, a u Rusiji je 2012- te godine proglašena za najbolji preventivni metod na svetu.

Lekari i zdravstveni radnici naše zemlje, koji su stekli sertifikat za praktičnu primenu metoda kvantne medicine, i dalje ulažu napore da se ova grana predstavi široj populaciji Srbije i u tome, napokon uspevaju.

Sve više ljudi je upoznato sa prednostima i brojnim mogućnostima ove neinvazivne metode.

Šta je kvantna analiza organizma?

Kvantna analiza organizma je aparaturna procena vredosti elektromagnetnih frekvencija ćelija organizma.

Ona nas ne izlaže riziku od štetnih efekata zračenja, potpuno je bezbolna i ne zahteva komplikovanu pripremu.

Rezultati koje nam daje kvantna analiza služe za kvantnu procenu funkcionalnog statusa svih organa i organskih sistema, na osnovu koje se u Centru dobrih navika dobijaju konkretni i precizni saveti za unapređenje fizičkog i mentalnog zdravlja.

Šta obuhvata kvantna analiza celog organizma?

Kvantna analiza se sastoji od preko 30 grupa stavki, uključujući cerebrovaskularnu i kardiovaskularnu analizu, analizu holesterola i triglicerida, koštane gustine, prisustva vitamina i minerala u organizmu, prisustva reumatizma i njegovog stepena, analizu funkcije pluća, jetre, pankreasa, žučne kese, gastrointestinalnog trakta (želudac i creva), prisustva toksina u organizmu, šećera u krvi, stanje moždanih nerava, kože, očiju, ginekoloških parametara (vaginitis, cervicitis, appendagitis, ženski polni hormoni), prostate i imunološkog statusa.

Osim analize funkcije svih organa i organskih sistema, dostupna nam je i kvantna procena vitaminsko-mineralnog statusa, koenzima Q10 u organizmu, određivanje pH vrednosti krvi, procena psihičke snage i dehidratacije organizma.

Zakazivanje termina za kvantni pregled celog organizma sa detaljnim tumačenjem rezultata i savetovanjem u Centru dobrih navika po ceni od 5 790 din, možete izvršiti pozivom na broj 060/402-61-92,  radnim danima od 09h-19h i subotom od 09h-12h.

Kvantni pregled – analiza u Centru dobrih navika

Marijani Lazarević (Bilić) je, nakon završene edukacije iz kvantne medicine, kao zdravstvenom radniku izdat sertifikat Međunarodnog udruženja za promociju i razvoj kvantne medicine Quanttes, u Beogradu.

Misija koju je Marijana još pre osam godina odredila kao životnu, jeste da podigne svest naše populacije o značaju preventivnog načina razmišljanja i delovanja, i to kroz poštovanje principa zdrave ishrane, pravovremenog formiranja zdravih životnih navika i efikasne primene antistres tehnika i metoda.

U Centru dobrih navika stoga se ni na jedan način ne vrši dijagnostikovanje oboljenja, već se neguje i unapređuje zdravlje.

Princip analize

Ljudsko telo je agregat brojnih ćelija, koje neprestano rastu, razvijaju se, dele, regenerišu i umiru.
Deobom se ćelije obnavljaju. U telu odraslog čoveka, u svakoj sekundi podeli se 25 000 000 ćelija, a krvne ćelije se konstantno obnavljaju (100 miliona ćelija se obnovi u jednoj minuti).

U procesu ćelijske deobe i obnavljanja, nuklearni i ekstranuklearni elektroni, kao osnovna jedinica ćelije, kreću se i menjaju neprestano, velikom brzinom, neprekidno emitujući elektromagnetne talase.
Signali elektromagnetnih talasa koje emituje čovekovo telo, predstavljaju specifično stanje organizma i stoga će različiti signali elektromagnetnih talasa biti emitovani kada je u pitanju dobro zdravlje, početna faza poremećaja ili poremećaj koji je u toku.

Slabe magnetne frekvencije energije čovekovog tela prikupljaju se dok osoba drži senzor u ruci, nakon analize se procesuiraju pomoću u aparat ugrađenog mikro-procesora, a zatim i upoređuju sa standardnim spektrumom kvantne rezonancije-referentnim vrednostima.

Jednostavnim držanjem elektromagnetnog senzora u dlana, rezultati analize ispitaniku su dostupni u roku od samo nekoliko minuta i to je ono što kvantnu analizu čini veoma komfornom i praktičnom metodom.

U naučnim krugovima, procenjeno je da se najveći značaj kvantne medicine ogleda u mogućnosti ranog detektovanja funkcionalnih poremećaja organa i organskih sistema, a u vezi sa tim i pravovremenog reagovanja na novonastalo stanje u organizmu, specifičnim promenama navika u ishrani i životnih navika.

Kvantna medicina iskustva

OVDE i OVDE možete pročitati iskustva Marijaninih klijenata – usluga: kvantni pregled celog organizma sa detaljnim tumačenjem rezultata i individualnim savetima za ishranu.