MayaHealth - Centar dobrih navika

Pozovi danas na:

060/402-61-92

o meni

Marijana Lazarević (rođ. Bilić) je osnivač Centra dobrih navika, zdravstveni radnik, sertifikovani praktičar kvantne medicine i edukator.

Jednaka, maksimalna posvećenost svakom klijentu kroz individualni rad, praktična, precizna uputstva u vezi ishrane i životnog stila i zastupanje holističkog pristupa zdravlju, njena su svakodnevna misija.

Marijana Lazarević je konvencionalno medicinsko obrazovanje stekla u:

– Srednjoj medicinskoj školi “Draginja Nikšić” u Sremskoj Mitrovici
– Visokoj zdravstvenoj školi strukovnih studija u Beogradu.

Nakon stažiranja u Kliničkom centru Srbije polaže stručni ispit, nakon koga odlučuje da svoje dalje usavršavanje usmeri na polje integrativne medicine.

Sertifikat za primenu metoda kvantne medicine, medicinske grane koja je 2012. godine u Rusiji proglašena za najbolji preventivni metod na svetu, Marijani je izdat 2016. godine od strane Međunarodnog udruženja za promociju i razvoj kvantne medicine “Quanttes”, u Beogradu.

Rad sa klijentima na ovom polju, inspirisao je da nastavi traganje za odgovorima na pitanja o zdravlju, ljudskoj prirodi i prirodnoj sposobnosti čovekovog organizma za samoisceljenje.

Tada upisuje edukaciju na Institutu za integrativnu ishranu u Njujorku.

Na ovom institutu, Marijana je, pored obučenosti sa preko 100 tradicionalnih i savremenih teorija o ishrani, stekla znanja o primeni principa bioindividualnosti u ishrani.

Ovaj princip pojedinca posmatra kao neponovljivu celinu, sa isto tako jedinstvenim nutritivnim zahtevima, koje je u cilju dostizanja i očuvanja zdravlja, najvažnije poštovati.

Takođe, na Institutu za integrativnu ishranu, Marijana je obučena veštinama koje klijentu omogućavaju da bolje razume potrebe svog organizma, oslobodi se suvišnog i nagomilanog stresa, razotkrije stvarne korene nezdravih obrazaca u ishrani i živi život u skladu sa svojim istinskim potencijalima.

2017. godine, Marijani je izdat sertifikat za primenu najsavremenijeg, “Veda pulse diagostics” sistema (Rusija), koji pripada domenu tradicionalne indijske medicine, tj. ajurvede.

2018. upisuje program funkcionalne medicine u Americi (The School od Applied Functional Medicine), koji je u toku i danas.