MayaHealth - Centar dobrih navika

Pozovi danas na:

060/402-61-92

Kvantni pregled u Beogradu – biorezonantni pregled celog organizma + tumačenje + saveti za ishranu – zakazivanje na br. 060/402-61-92

Kvantna medicina cena pregleda

Kao posetilac sajta mayahealth.rs, u narednom periodu imaćete priliku da izvršite detaljnu analizu funkcije svih organa i organskih sistema, kvantnim metodom integrativne medicine, kao i da dobijete detaljne stručne savete u vezi sa ustanovljenim disbalansima, po specijalnoj promotivnoj ceni od 7 800 din.

Za istu cenu, obezbeđeni su vam individualni, praktični i precizni saveti za ishranu i način života, koji se utvrđuju na osnovu rezultata kvantnog pregleda i dodatnih karakteristika postojećih zdravstvenih tegoba.

Vreme trajanja pregleda i savetovanja je između 60 i 90 min.

Kvantna medicina iskustva

*Utiske klijenata koji su bili na kvantnom pregledu u Centru dobrih navika možete pročitati OVDE.

Šta obuhvata analiza kvantnim magnetnim analizatorom?

Analiza kvantnim magnetnim analizatorom se sastoji od preko 30 grupa parametara, uključujući:

 • cerebrovaskularnu i kardiovaskularnu analizu
 • analizu holesterola, triglicerida, mokraćne kiseline i šećera u krvi
 • analizu koštane gustine,
 • analizu prisustva vitamina i minerala u organizmu
 • procenu prisustva reumatskih procesa u orgaizmu
 • analizu funkcije pluća,
 • analizu funkcije jetre,
 • analizu funkcije bubrega
 • analizu funkcije pankreasa,
 • analizu funkcije žučne kese,
 • analizu funkcije gastrointestinalnog trakta (želudac i creva)
 • procenu zastupljenosti toksina u organizmu,
 • procenu stanja moždanih nerava,
 • procenu stanja kože,
 • procenu stanja očiju,
 • analizu ginekoloških parametara (vaginitis, cervicitis, appendagitis, ženski polni hormoni),
 • analizu funkcije prostate i
 • procenu imunološkog statusa.

Osim analize funkcije svih organa i organskih sistema, vrši se kvantna procena vitaminsko-mineralnog statusa, zastupljenosti koenzima Q10 u organizmu, određivanje pH vrednosti krvi, kao i procena psihičke snage i hidriranosti organizma.

Rezervišite već danas svoj termin za detaljan kvantni pregled i savetovanje po specijanoj ceni od 7 800 din, na broj telefona 060/402-61-92, svim radnim danima i subotom od 09h do 19h.

Šta je kvantni magnetni analizator i kako izgleda pregled?

Kvantni magnetni analizator predstavlja savremenu tehnologiju baziranu na kvantnoj medicini, koja za procenu stanja organizma koristi frekvencije elektromagnetnih impulsa tela.

Kvantna analiza (dijagnostika poremećaja elektromagnetnih frekvencija ćelija) je nastala u Sovjetskom Savezu, za potrebe svemirskog programa vazduhoplovstva, a primenjivana je za kontrolu zdravlja astronauta, pilota, vrhunskih sportista- olimpijaca i ljudi specijalnih zanimanja.

Pokazavši izvanredne rezultate, kvantna analiza počela se šire primjenjivati i danas je dostupna svim ljudima koji vode računa o svom zdravlju. Nalazi prikazuju kompletnu sliku funkcionalnog stanja celog organizma. Bez vađenja krvi i neprijatnih ispitivanja, dobija se analiza funkcionalnog statusa organizma.

Jednostavnim držanjem elektromagnetnog senzora u dlanu, rezultati analize svih organa i organskih sistema ispitaniku su dostupni u roku od samo nekoliko minuta.

To je jedan od razloga zbog koga se kvantna medicina naziva medicinom budućnosti.

Kvantni magnetni analizator meri stepen i tip odgovora tkiva koje se testira i upoređuje ga sa referentnim vrednostima, pri čemu se dobija stepen i smer odstupanja od željenog odgovora.

Kvantnim magnetnim analizatorom se ne uspostavlja dijagnoza bolesti i stanja, već on služi za brz  i neinvazivan pregled funkcije svih organa u organizmu,  kao i za procenu vitaminsko-mineralnog statusa, kiselo-bazne ravnoteže i brojnih drugih parametara.

Princip analize

Ljudsko telo je agregat brojnih ćelija, koje neprestano rastu, razvijaju se, dele, regenerišu i umiru.

Deobom se ćelije obnavljaju. U telu odraslog čoveka, u svakoj sekundi podeli se 25 000 000 ćelija, a krvne ćelije se konstantno obnavljaju (100 miliona ćelija se obnovi u jednoj minuti).

U procesu ćelijske deobe i obnavljanja,  nuklearni i ekstranuklearni elektroni, kao osnovna jedinica ćelije, kreću se i menjaju neprestano, velikom brzinom, neprekidno emitujući elektromagnetne talase.

Signali elektromagnetnih talasa koje emituje čovekovo telo, predstavljaju specifično stanje organizma i stoga će različiti signali elektromagnetnih talasa biti emitovani kada je u pitanju dobro zdravlje, početna faza poremećaja ili poremećaj koji je u toku.

Slabe magnetne frekvencije energije čovekovog tela prikupljaju se dok osoba drži senzor u ruci, nakon analize se procesuiraju pomoću u aparat ugrađenog mikro-procesora, a zatim i upoređuju sa standardnim spektrumom kvantne rezonancije-referentnim vrednostima.

Stručnjaci širom sveta se slažu da se najveći značaj kvantne medicine ogleda u mogućnosti ranog detektovanja funkcionalnih poremećaja organa i organskih sistema, a u vezi sa tim i pravovremenog reagovanja na novonastalo stanje u organizmu, ciljanim promenama navika u ishrani i životnih navika.

Comments are closed.