MayaHealth - Centar dobrih navika

Pozovi danas na:

064/402-61-92

011/33-48-229

o meni

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Marijana Bilić je osnivač Centra dobrih navika, Health Coach, zdravstveni radnik, sertifikovani praktičar kvantne medicine i edukator.

Jednaka, maksimalna posvećenost svakom klijentu kroz individualni rad, praktična, precizna uputstva u vezi ishrane i životnog stila i zastupanje holističkog pristupa zdravlju, njena su svakodnevna misija.

Sertifikat za primenu metoda kvantne medicine, medicinske grane koja je 2012. godine u Rusiji proglašena za najbolji preventivni metod na svetu, Marijani je izdat od strane Međunarodnog udruženja za promociju i razvoj kvantne medicine “Quanttes”, u Beogradu.

Rad sa klijentima na ovom polju, inspirisao je da nastavi traganje za odgovorima na pitanja o zdravlju, ljudskoj prirodi i prirodnoj sposobnosti čovekovog organizma za samoisceljenje.

Tada upisuje studije na Institutu za integrativnu ishranu u Njujorku.

Na ovom institutu, Marijana je, pored obučenosti sa preko 100 tradicionalnih i savremenih teorija o ishrani, stekla znanja o primeni principa bioindividualnosti u ishrani.

Ovaj princip pojedinca posmatra kao neponovljivu celinu, sa isto tako jedinstvenim nutritivnim zahtevima, koje je u cilju dostizanja i očuvanja zdravlja, najvažnije poštovati.

Takođe, na Institutu za integrativnu ishranu, Marijana je obučena veštinama koje klijentu omogućavaju da bolje razume potrebe svog organizma, oslobodi se suvišnog i nagomilanog stresa, razotkrije stvarne korene nezdravih obrazaca u ishrani i živi život u skladu sa svojim istinskim potencijalima.

2017. godine, Marijani je izdat sertifikat za primenu najsavremenijeg, “Veda pulse diagostics” sistema (Rusija), koji pripada domenu tradicionalne indijske medicine, tj. ajurvede.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.